Reisorganisaties

Vakantie Costa Rica: bekijk reisspecialisten

Als je een rondreis Costa Rica maken wilt, dan kan je dit volgens ons uitstekend zelf regelen.

Toch zijn er veel mensen die voor het gemak van een reisorganisatie kiezen. En dit is ook goed te verklaren. Reisorganisaties zijn nou eenmaal de reisspecialisten voor een bepaalde regio en kennen het land, Costa Rica dus, op hun duimpje. Vaak weten ze leuke plekken te vinden, die je in een zelf georganiseerde vakantie Costa Rica wellicht niet zou vinden. Daarnaast boekt men excursies bij betrouwbare partners. Hierdoor is je eigen risico een stuk lager en kan je met een gerust gevoel je vakantie Costa Rica starten. Zelf hebben wij ervaring met een aantal reisorganisaties, maar ook met het zelf regelen van een reis. Hieronder hebben wij reisorganisaties opgenomen waar wij erg postieve ervaringen mee hebben gehad.

Wil je meer weten over hoe je zelf een reis organiseert? Kijk dan op deze pagina voor het zelf regelen van een rondreis Costa Rica.

Costa Rica Online: tot in de puntjes geregeld

Zelf hebben wij onze vakantie Costa Rica deels met behulp van Costa Rica Online geregeld. Wij waren bijzonder tevreden met de begeleiding en het enthousiasme waarmee men de reismogelijkheden uitlegde. Orienteer je dan ook zeker op het boeken van een reis via Costa Rica Online. Costa Rica Online is een merk van het bekende Riskja Travel.

Costa Rica reizen

Shoestring: verre reizen met een avontuurlijk randje

De verre reizen van Shoestring zijn met name geschikt voor de reiziger die houdt van een verre reis met een avontuurlijk karakter. Bekijk de avontuurlijke reizen naar Costa Rica van Shoestring.nl
Shoestring Avontuurlijke Groepsrondreizen

Koning Aap: op avontuur in Costa Rica

De groepsreizen van Koningaap.nl staan bekend om hun avontuurlijke karakter. Je krijgt echt het gevoel een land van haar mooiste kant te zien. Bekijk alle groepsreizen van op de website van Koningaap.nl
Koningaap - Costa Rica

Fox vakanties: inclusief vlucht al vanaf €1.649

FOX Vakanties verzorgt groepsreizen en individuele reizen naar een groot aantal landen. Uiteraard is het ook mogelijk om met FOX naar Costa Rica te gaan.

Bekijk de individuele reizen van Fox Vakanties: klik hier
Bekijk de groepsreizen van Fox Vakanties: klik hier

Costa Rica Kids: met de kids de jungle in

Ga je met de kinderen op vakantie naar Costa Rica? Bekijk dan zeker eens de website van Costaricakids.nl. Men houdt rekening met de kinderen, maar biedt je de mogeijkheid om dit prachtige land te ontdekken.
Bouw jullie eigen Costa Rica reis

Kras vakanties: flydrives

De flydrive vakanties van Kras.nl zijn tot in de puntjes geregeld. Maak je geen zorgen om hotels en je auto, maar grijp wel alles aan om heerlijk te genieten van dit prachtige land.

Overige aanbieders

Traveltweaker is een aanbieder die zich richt op avontuurlijke levensgenieters, die snel en 234x60_Banner_CostaRicaeenvoudig een mooie reis willen boeken.

 

Unico travel is reisspecialist in Latijns Amerika