Puerto Viejo de Talamanca

Puerto Viejo de Talamanca: Rasta aan de Caribische zee

Wat Cahuita in het klein is, is Puerto Viejo op een wat grotere schaal. Een prachtige blauwe zee, mooie stranden en een relaxte sfeer. In vroegere tijden van Puerto Viejo een rustig vissersdorpje. Vandaag de dag is het aanzienlijke drukker en een steeds populairder wordende bestemming.  In Puerto Viejo is meer dan voldoende accommodatie te vinden, dus wanneer je tijdens je vakantie Costa Rica besluit af te reizen naar deze bijzondere plek, dan zal dit geen probleem vormen.

Puerto Viejo leent zich voor diverse watersporten, zoals zeekajakken, maar ook duiken en snorkelen. De stroming kan echter sterk en gevaarlijk zijn, dus pas op.Puerto Viejo Costa Rica

Wil je een leuk uitstapje doen? Dan is het Cahuita National Park of het Gandoca Manzanillo National Park een optie. Beide parken zijn erg mooi en met rustig. Het Gandoca-Manzanillo Park is entreevrij.

Vanuit Puerto Viejo is het bij sommige reisaanbieders ook mogelijk om een tweedaagse trip te boeken naar de Bribri gemeenschap bij de grens met Panama. Een bijzondere ervaring omdat je ervaart hoe een traditionele gemeenschap leeft in samenhang met haar natuurlijke omgeving. Leer over natuurlijke medicijnen en schiet met pijl en boog.

 

Author: admin

Share This Post On
468 ad