Vliegtickets

Vliegtickets Costa Rica: zelf regelen voor je vakantie

Ben je van plan op op vakantie naar Costa Rica te gaan? Dan kan het best verstandig zijn om zelf te gaan zoeken naar vliegtickets Costa Rica. Goedkope vliegtickets costa ricaWij zijn in de zomer van 2013 nog naar Costa Rica gevlogen en wisten €300 per persoon te besparen op onze vliegtickets Costa Rica. Dit door zelf te zoeken naar goede aanbiedingen, in plaats van in te gaan op het aanbod van een reisorganisatie. Doe je dit, dan kan je al snel de eerste kostenbesparing realiseren op een verder toch al dure rondreis Costa Rica.

WTC.NL-World Ticket Center. Wat uw reisplannen ook zijn!

 

 

Wil je naar Costa Rica vliegen, dan zal je over het algemeen ergens moeten overstappen. Vanaf Nederland en Duitsland gaan bijna geen rechtstreekse vluchten naar Costa Rica. Alleen in onze wintermaanden zijn er enkele weken waarop dit vanaf Dusseldorf wel mogelijk is. Wil je vliegtickets Costa Rica kopen, dan zal je moeten kiezen voor een overstap luchthaven. Vlieg je via de Verenigde Staten, bijvoorbeeld via Houston, New York of Miami? Houd dan rekening dat je vooraf je ESTA formulier aangevraagd moet hebben en dat je in het geval van New York en Miami je bagage moet ophalen en opnieuw moet inchecken. Daarnaast duurt de douanecontrole in de Verenigde Staten erg lang. Een overstapptijd van 1 uur is echt te kort om je aansluitende vlucht te kunnen redden. Heb je in dit gedoe geen zin? Dan kan je ook een overstap maken in Madrid of via Panama City vliegen.

Vliegtickets Costa Rica boeken

Via het internet kan je tegenwoordig heel eenvoudig zelf op zoek gaan naar vliegtickets Costa Rica. Vliegtickets Costa Rica boek je eenvoudig via partijen als World Ticket Center, CheapTickets of Vliegwinkel.nl
. Zij hebben de mogelijkheid om te zoeken in de databases van de meeste luchtvaartmaatschappijen en kunnen daarmee ook uitstekende tarieven bieden. Onderling ontlopen deze partijen elkaar niet veel. Wij hebben goede ervaringen met World Ticket Center omdat we daar ook gelijk een offerte kunnen opvragen voor een huurauto Costa Rica. Toch vinden we het overzicht van CheapTickets, waarbij je de verschillende prijzen voor diverse dagen per week kan zien, erg handig.

Klik om de goedkoopste vliegtickets Costa Rica te vinden